Skip to main content

הכנת שיפודי פרות

הכנת שיפודי פירות בעזרת חותכני עוגיות

פירות מוצלחים לצורך ההכנה עם חותכני העוגיות יכולים להיות  אבטיח , מלון או תפוח.

בשלב ראשון חותכים אותם לעובי של 1.5- 1 ס"מ

בשלב השני משתמשים בחותכני עוגיות קטנים ליצירת צורות כמו לב או כוכב .

בשלב השלישי משחילים בנוסף  ענבים משני הצבעים .

  • בכל עונה יש פרות שאפשר להשתמש, אבל בקיץ זה הכי ססגוני.
  • כשיש תותים זה מקסים לקשט איתם את השיפודים.
  • בעת ההכנה הכיפית גם ילדים שלא מתים על פירות מקבלים חשק לאכול.
  • הצבת השיפודים בשולחן מסיבה משדרגת את העיצוב שלו .
  • את השפיץ של השיפוד אפשר לשבור לאחר שהוא מוכן להצגה בשולחן.

שלבי ההכנה - הדגמה עם תפוח וענבים

פריסת התפוח



לוקחים חותכן עוגיות בגודל המתאים



ומכינים בעזרת חותכני העוגיות את הצורות הרצויות


משחילים לשיפוד ויוצרים שרביט


בהצלחה!