הכנת שיפודי פרות
הכנת שיפודי פירות בעזרת חותכני עוגיות
פירות מוצלחים לצורך ההכנה עם חותכני העוגיות יכולים להיות אבטיח , מלון או תפוח.
בשלב ראשון חותכים אותם לעובי של 1.5- 1 ס"מ
בשלב השני משתמשים בחותכני עוגיות קטנים ליצירת צורות כמו לב או כוכב .
בשלב השלישי משחילים בנוסף ענבים משני הצבעים .
- בכל עונה יש פרות שאפשר להשתמש, אבל בקיץ זה הכי ססגוני.
- כשיש תותים זה מקסים לקשט איתם את השיפודים.
- בעת ההכנה הכיפית גם ילדים שלא מתים על פירות מקבלים חשק לאכול.
- הצבת השיפודים בשולחן מסיבה משדרגת את העיצוב שלו .
- את השפיץ של השיפוד אפשר לשבור לאחר שהוא מוכן להצגה בשולחן.
שלבי ההכנה - הדגמה עם תפוח וענבים
פריסת התפוח
לוקחים חותכן עוגיות בגודל המתאים
ומכינים בעזרת חותכני העוגיות את הצורות הרצויות
משחילים לשיפוד ויוצרים שרביט
בהצלחה!